UCUZ OYUNCU EKRAN KARTLARI ve TAVSİYELER





 Doların artışta olmasına rağmen yaz gelmesi sebebi ile ülkemizdeki firmalar ellerinde kalan ekran kartlarını gerçekte olduğundan %40 a varan indirimler ile satmaya başladılar. Bunun en büyük sebebi çıkacak olan yeni nesil ekran kartları. Bu durum ülkemizde en çok satılan GTX 1050Tİ ekran kartını vurdu.



 Ekran Kartlarının ucuzlamasındaki bir diğer etken ise yaz gelmesi. Yaz geldiğinden dolayı firmalar ellerindeki malları eritme çabasına girdiler. Bunun bir çok sebebi var; malın rafta durdukça eskimesi, değer kaybetmesi, yeni gelecek olan ekran kartları, yeni çıkacak işlemciler, yeni çıkacak ana kartlar vs.



 Piyasamızda Dolar nedeni ile 1.500₺ sınırına dayanan GTX 1050Tİ ekran kartı şu anda 1000  civarında satılmakta ve firmalar bu durumdan hiç zarar görmemekte. Neden mi?
Çünkü firmalar mallarını toptan alırlar ve ne kadar çok alırlarsa o kadar ucuz elde ederler. Ayrıca firmalar mallarını dolar düşük iken aldıklarından ve günümüz dolar fiyatı üzerinden sattıklarından bu durumdan etkilenmemekteler. Ürünleri ucuza satsalar bile firmalar %30 kar elde edebiliyor.




  Ayrıca Çin'de (AliExpress, Geek, Bangood vs.) gerçeği ile aynı performansta ama daha ucuz
ekran kartları bulunmaktadır. Bu ekran kartları garantili ve faturalıdır, gayette güvenilirdir.
Bunun dışında yine Çin'de ikinci el olan ama satıcı tarafından garanti verilen arızasız temiz ekran kartları satılmaktadır. Bu kartlar kutulu ve faturalı gönderilir. Çok fazla paranız yoksa bu yönteme başvurabilirsiniz. Ürünlerin linkini aşağıda bulabilirsiniz.


   
 Bilgisayar toplayacaklar ya da toplamak isteyenler ceplerindeki parayı şimdiden ekran kartlarına yatırsınlar. Çünkü dolar artmaya devam ediyor ve ekran kartlarının ucuzlaması doların artmasını engellemiyor ve ekran kartları tekrar eskisi gibi pahalı satılmaya başlanabilir.


              Ekran Kartlarının Ucuzladığı Birkaç Site Önerimiz.

                -Hepsi Burada GTX 1050 =869 TL

                -İnventus GTX 1050 =860 TL

                -Hepsi Burada GTX 1050Tİ=1259 TL

                -Vatan GTX 1050Tİ =1155 TL
               

                ÇİN
             
                -Colorful GTX 1050Tİ =857TL

                -I GAME GTX 1050 Tİ =847TL



                ÇİN İKİNCİ EL EKRAN KARTI

                -ZOTAC GTX 750Tİ=294TL

                -ASUS GTX 750Tİ =318TL

                -ASUS GTX 1050Tİ =990TL

                -ZOTAC GTX 750Tİ =244TL

                -ASUS GTX 750 =220TL


          ***Güncel 2018 Temmuz Ayı Fiyatlarıdır.


           
              APU SİSTEM TOPLAYACAKLAR İÇİN TAVSİYELER. (TIKLA)


Yorum Gönder

2 Yorumlar